bij welke kwalen kunnen goede supplementen helpen?

Als je nieuw in deze materie duikt is het natuurlijk niet vanzelfsprekend hoe je een keus moet maken uit alle supplementen die voorhanden zijn.

Er zijn natuurlijk legio kwalen en ziekten die door goede, natuurlijke supplementen voorkomen, verbeterd en zelfs genezen kunnen worden. Het is daarom van belang om te weten voor welke problemen suppletie aan te raden is.

Zeker voor mensen die statines (betablokkers/cholestorol of bloeddruk verlagers) gebruiken is b.v. een goede Q10 onontbeerlijk, omdat het lichaam door deze medicijnen stopt met de productie van het Q10 hormoon dat al onze cellen van energie voorziet.

In Amerika wordt Q10 al standaard bij dit soort medicijnen voorgeschreven, maar helaas lopen we hierin in Nederland nog achter.  

Daarom een greep uit mogelijke problemen waarbij we aanraden om voedingssupplementen te gebruiken:

Hart- en vaat problemen/ondersteuning hartfunctie

longproblemen

allergieën/exceem

Maag/darm problemen

Energiegebrek

Slaapproblemen

Concentratieproblemen/stress/adhd/add

Overgewicht of ondergewicht

Hormonale/cyclus problemen/overgang

Prostaatklachten

Spier- en gewrichtsklachten

Huidproblemen

sportondersteuning/blessures

anti-veroudering

Verbetering afweersysteem

In volgende berichten zal ik dieper ingaan op de afzonderlijke problemen en de producten die daar een oplossing in kunnen bieden.

Als je meer wilt weten of vragen hebt  neem dan gerust contact met me op, zodat we kunnen afstemmen welk product of welke producten voor jou van belang kunnen zijn.

José spijkersjose@home.nl

Leave a comment