Over SWP future 4 you

Wie zijn de gezichten achter SWP future 4 you?

Mijn naam is José en ik ben 58 jaar. In juli 2009 ben ik samen met mijn man Henri een bedrijf begonnen in de Wellnessbranche. Sindsdien is er een wereld van informatie voor ons open gegaan !

In de eerste plaats kwamen wij er achter dat wij onze lichamen al levenslang hebben verwaarloosd door ons voedingspatroon en dat alle kwalen en kwaaltjes, waarvan we dachten dat die ons “overkwamen” hieruit voort zijn gekomen. 

Wat mij vooral het meest ging intrigeren is het feit dat wij met totaal verkeerde denkbeelden zijn opgevoed en dat de mensen nog steeds verkeerd worden voorgelicht over de voedingswaarde in ons eten en drinken door reclames, de reguliere geneeskunde, en door de farmaceutische industrie. Zelfs artsen en specialisten worden niet opgeleid om de oorzaak van ziektes te onderzoeken en te behandelen!

Kreten zoals: Als je volgens de schijf van 5 eet heb je geen suppletie nodig, an apple a day keeps the doctor away, deze capsules bevatten àlle vitaminen die u dagelijks nodig hebt, product ……… herstelt de werking van je darmen, melk is goed voor je, enz. enz. worden nog alom geloofd en geaccepteerd.

Voor de mensen die wel overtuigd zijn van de noodzaak van voedingssuppletie is het heel moeilijk om de juiste producten te vinden. De schappen bij de drogist staan tjokvol, maar in Nederland is het gewoon toegestaan om voedingssupplementen op de markt te brengen die niet of veel te weinig bevatten van wat het etiket beloofd.

 Zo wordt er b.v. gewoon glucosamine verkocht die géén glucosamine bevat en visolie die niet gezuiverd is, zodat de klant niet alleen olie maar ook de gifstoffen uit de zee binnen krijgt en vitaminepreparaten die veel te weinig vitaminen en mireralen bevatten.

Het is dan ook niet voor niets dat men van de meeste van deze producten geen resultaat merkt.

Wat de mensen nodig hebben is voel- en meetbare resultaten waar ze echt gezonder van worden.

Daarom wil ik graag d.m.v. deze site de mensen die meer willen weten zoveel informatie geven als ik maar kan!

Hartelijke groet,

José spijkersjose@home.nl

Leave a comment